látogatók száma

2010. március 25., csütörtök

Ülős dolgok

2010.03.24. 21:49 - jubaba

Az történt , hogy én Kürti Bálint Zalán tisztelettel , ma megtanultam ülni! Hát mit mondjak anyukám örömujjongásban tört ki, na meg az én nagy és okos bátyusom is. Belegondoltam mi lesz még felnövök??? Minden így fog nekik tetszeni vajon??? Szóval akkor most elmesélem hogy is történt pontosan az ülés dolog!

Szóval játszottam az én játékszőnyegemen ami mindig tele van mindenféle színes csörgő zörgő játékkal. Szóval játszottam , és a dologhoz hozzátartozik hogy kb. egy hete, már négykézláb állok is és ringatózom közben. Tehát ! Anya a szokásos módon csinálta a fürdővizemet még én játszottam. Mikor kész lett levetkőztetett beletett az én kicsi kék babakádamba. De nem belefektetett és itt a lényeg. Hanem megpróbált beleültetni. És láss csodát én előrehajoltam és megfogtam a lábaim és mindenféle támaszték nélkül csak ültem és ültem és néztem a vizet és ültem... Anya nem hagyta hogy sokáig üljek csak még lefényképezett addig ülhettem, de hirtelen éreztem hogy így sok sok dolgot tudok majd még csinálni.

Na majd ha apa is itthon lesz már végre elújságolom a nagy hírt , mi több be is mutatom neki! Jó lenne már látni, eléggé kezd már hiányozni, de látom anyának és Daninak is már nagyon hiányzik.Szóval apa siess mert mutatványra készülök!

Addig is mindenkinek minden jót kívánok!! Zalán baba

Az első igazi üzenet olvasása

Sziasztok drága olvasók!

Csak egy gyors bejelentkezés tőlem (Danitól) , ugyanis ma megtörtént hogy elolvastam az első levelem.

Másoknak ez persze nem meglepő , de amióta iskolás vagyok most érzetem először , bocsánat inkább másodszor hogy van értelme a sulinak, és micsoda jó dolgokat tanulhatunk még.

Először 2 hete , mikor megírtuk az első nagyon igazi felmérőnket matekból! Persze éreztem hogy nagyon jól sikerült, de amikor a tanárnéni bejelentette hogy 98%-os lett, hát az egy igazán jóóóó érzés volt. De ennél ha lehet még jobb érzés volt , mikor ma hazaértem. Anyukám kiment sétálni a tesóval és hagyott egy levelet , és végig tudtam olvasni és nagyon felemelő volt. Na ekkor éreztem igazán , hogy mégis van értelme a sulinak :)))

Ma voltam az osztálytársamnál szülinapi buliba, ez is nagyon jóól sikerült sokat nevettünk és ugráltunk , kicsit szét is szedtük a házat (képletesen szólva persze).

Belegondoltam hogy az én anyukám mennyire bírta volna ezt ki.....

Na , majd nekem is lesz szülinapom a nyáron, és anya azt mondta hogy egy nagy medencés bulit fogunk tartani.

Elmegyek aludni mert fárasztó volt a buli ...

Blogon innen és túúúl ... (a kezdetek)

Sziasztok!

Először is engedjétek hogy bemutatkozzunk!

Kürti Dániel és Kürti Bálint Zalán a nevünk és ezennel színre lépünk! Reméljük érdekes információkat tudtok meg rólunk anyukánk tolmácsolásában, és evvel egy pár ismerősnek, távoli családtagnak , barátoknak szerzünk egy- két perc erejéig olvasni valót.

No de csapjunk is bele a lecsóba! A főbb tudnivalók rólunk!

Kürti Dániel:

2002 Július 17-én születtem Pécsett.

Mások által nyugodt kiegyensúlyozott gyerek vagyok. Most elsős vagyok és épp a számok a betűk bűvös világában élek.

Kürti Bálint Zalán:

2009 szeptember 21-én születtem Pécsett.

Még csak fél éves vagyok , de itt nap mint nap olvashattok fejlődésemről és a családi történésekről fejleményekről.

Elöljáróban ennyi, hisz úgy sem tudnánk hirtelen mindenről mindenkit tudatni.