látogatók száma

2011. augusztus 26., péntek

Valami elkezdődött!!

Sziasztok Bálintosz vagyok!
Fontos dolgot szeretnék megosztani veletek, úgy néz ki kezdek leszokni  a napközbeni pelusról! Tegnap kezdtem igazából így még nagyon frissek az élmények.
Ezek a felnőttek mennyire tudnak ennek örülni, észbontó!!!! Pedig én mindig is tudtam hogy nem fogok pelusban a hátsómon felnőni!!!! Tegnap épp a medencében hűsőltem mikor éreztem hogy a nagydolognak ki kéne jönnie. Gondoltam mégsem kakilhatok a vízben így szóltam anyának: Anya bimbibe jó??? Anya hanyat homlok szaladt be a bimbiért én pedig összeszorítottam a fenekem mégse jöhet ki a tartalom belőle még anya megérkezik. Anya sietett és ráültetett. Ez volt az első igazi tudatos fenékösszszorítós bimbibekakilós dolgom.
Aztán meg anya mesélte hogy nem húzunk pelust és ha kimegyünk nyugodtan pisiljem le a virágokat meg a fákat ha kell mert hát bizony ebben a melegben ők is szomjaznak. Hát én gondoltam már had ne szomjazzanak, és a szomszéd Liliéknél megfogtam a fütyim és becéloztam a cseresznye fát. Aztán este a rózsabokrot, és persze folytattam reggel is. Jó móka ez és egyre jobban megy a célzás is, na meg a wc-ben a szűkítőn is kipróbáltam  ma és mondhatom ez is sikerült , és persze szóltam is. Tehát anya szerint jó úton haladok .
Na pá pá drágáim megyek aludni mert nagyon elfáradtam . Hiába nagyfiúnak lenni fárasztó dolog , mert én bizony kezdek azzá válni anya szerint...
Puszi