látogatók száma

2010. december 8., szerda

Meghiúsult Mikulás buli!!

Sajnos meghiúsult a Mikulás ünnep, Bálint számára !

Az úgy történt, hogy egész nap készültünk az estére , vártuk hogy Bálintom lássa élete első Mikulását.
Annak rendje és módja szerint kikészítettem a csiniruhákat hogy Bálintom elegánsan várhassa első Mikulását!
Délután 4-órakor , az indulás előtt fél órával felhív apa! Közli nagy baj van. Amit kértem tőle vegyen le a számlánkról 80.000 .- Ft-ot , elhagyta , ellopták, eltűnt. Kiabált elcsukló hangon hogy csak vele történhet ilyen.
Szegény Daneszom pont hallotta mit beszélek az apjával, elszomorodott ő is , én is. Amúgy sincs könnyű életünk, de most még karácsony elött háááááááát...
A jókedv elszállt , ahogy a pénz és az összes irat is. Jogosítvány, személyi , mindenféle kártyák stb.stb.
Bátyámék azért kijöttek Daneszért , legalább ő mehessen a Mikuláshoz, de Bálintot nem vittem el. Valahogy nem volt kedvem Mikulásozni. Szegény apa ő nagyon ki volt. Csak egy pillanatig nem figyelt a dolgokra , amúgy is mindig 100 fele kell figyelnie és ez lett belőle.
Megkértem anyósomat jöjjön le a Bálinthoz, és Mikulás helyett a rendőrségen kötöttünk ki. Persze nem tudtak az üggyel foglalkozni mert nem lehet rábizonyítani senkire a lopást. De elvitték, ez biztos. Ugyan is két takarító volt azon a munkahelyen utánuk és mire Öcsim észre vette hogy nincs nála a pénztárca kb. 10 perc, már nem volt ott. Hát ilyen a mi szerencsénk.
A dolog hogy úgy mondjam pikantériája hogy benne volt a bankkártya is amin volt még 18000Ft.- , és én egyszer halvánnyal beleírtam a pinkódot amit lehetetlen volt megjegyeznem olyan hülye 4 szám volt. Persze tudom ilyet nem szabad és baromi hülyeség, de talán most jól jött mégis. Hogy miért?
Mert a tolvajok leemelték ezt a pénzt még aznap, és minek után ez már tuti lopásnak számít és kamerafelvétel is készült róla, így már nyugodtan kereshetik az illetőt, illetőket!
Ha a pénz már nem is talán az iratok előkerülhetnek még!!!
Két napi agyalás és búbánat után megoldottuk a dolgokat szerencsére tudtuk pótolni a pénzt, az iratok elhagyására meg van biztosításunk , tehát számla ellenében a biztosító fizet!
Hát röviden ennyi. Azért remélem elkapják az illetőt/ket és végülis mi voltunk hibásak akkor sem nyúljuk le más pénzét, vagy használjuk a kártyát , úgy hogy remélhetőleg megkapják méltó büntetésüket, FŐLEG HOGY EMIATT NEM MIKULÁSOZTUNK!!!!:))))
Most már minden oké jól vagyunk, és jövőre 2x-er annyira várjuk majd a Mikit.

üdv!!