látogatók száma

2012. június 7., csütörtök

Elmaradások 2.

Igen tudom tudom, és bocsi tényleg!!

Egyszerűen nem tudtam a gép elé ülni mostanság blogolás szempontból, pedig megígértem!
A lényeg hogy jól vagyunk!
Lassan vége az iskolának ezt Daneszom is már nagyon nagyon várja, és én is mert folyton tanulunk (na jó nem folyton) de sokat, eléggé lefáradunk ettől én is ő is apa is , és még pici Bálintosz is. Amikor Danesszal tanulunk akkor nem tudok a picivel foglalkozni, aki természetesen ezt zokon veszi és kiakad (amúgy is egy akaratos fajta) , tehát ezt elég nehezen viseli. Ilyenkor apa foglalja le, de sajni többször van hogy ő nincs otthon ,ezért ezt egyedűl kell megoldanom! Hát olykor nem könnyű, de most jó hogy jön majd egy kis szünet!
A bizonyítványa jó lesz Daneszomnak , megint lesz egy két négyese, de nem is kell hogy kitűnő legyen. Egyszerűen legyen jó és kész!
Bálintosz is jól van, egy izgága akaratos de amúgy jó szívű kissrác. Nagyon bírom a kis buksiját. Épp azon tűnődtünk apával hogy mennyire szépen választékosan , kerek egész mondatokat mondva beszél. Egyedűl a hisztijével nem tudok olykor mit kezdeni, de igyekszem azért. Talán abból is mintha kifelé menne mostmár. Az oviba beiratkoztunk, és szeptember elején kezdjük a beszoktatást, de ahogy ismerem nem lesz vele probléma imádja a gyerektársaságot, és folyton valamit akar csinálni. Tiszta anyja (szokták mondani) , de tényleg nagyon sokban magamra ismerek benne. Egyedűl a dudi-val (cumi) lesz gond, mert azt nem engedik az ovónénik. Mindenesetre ha nem sikerül leszoktatni akkor legkésőbb decemberben el kell hogy vigye a télapó!!! Majd meglátjuk. Az elején mama biztos elhozza ebéd után, de aztán én szeretném ha ott alvós lenne.
Nyaralás:
Valami lesz , de még nem tudok konkrétat sajnos! Nekem is van egy meglepim amit még nem szeretnék elmondani, de hamarosan közlöm veletek, hát ez sok mindent meg fog határozni nyaralás szempontjából!

Mohácson van egy nyaralója a sógornőm apukájának, na ide valószínű letudunk menni a gyerekekkel ennél többet nem tudunk most tervezni. Mondjuk ez  nagyban függ a fentebb leírtaktól!!!:))))) Bocs de még nem beszélhetek róla!
Ami engem illet: nemrég voltam bulizniiii....!!!!! Hát mit mondjak , talán annyit hogy szerintem én ebből már kinőttem! Petrus Barátnőmmel voltunk , és még táncoltunk is! Sok - sőt nagyon sok kedves régi ismerőssel találkoztam. Emiatt nagyon jó volt. Legközelebb azért megválogatjuk hova megyünk, hogy a buli még jobb legyen.
Mindenesetre van-volt pár ember a környezetemben akiknek köszönhetően nagyon jól éreztem magam!

Most azt hiszem egyenlőre ennyi, igyekszem sűrűbben írni!!!
Addig is pár kép, és lesz még több is !!!!!

Puszi mindenkinek.