látogatók száma

2010. április 8., csütörtök

Kibújt az első!!!

Hahó mindenki!

Képzeljétek mi történt velem tegnap este! Hát kibújt az első, ahogy anya mondja nyuszifogam!!
Volt megint , anya részéről csipőrázás és karkörzés és persze az öröm ujjongás sem maradhatott el. Apa nézett is anyára mint egy ufóra, na de ő ehhez már hozzászokott.
Az előzményekről is kell hogy írjak egy kicsit, mert hát ez a nyuszifog nem adta olyan könnyen magát ám!

Kb. 2 nappal ezelőtt, elég nyügike voltam. Éjjel kezdődött , többször fájdalmasan felsírtam és anya csak nagy nehezen tudott megvigasztalni, szegényt már sajnáltam is reggelre, mert hát úgy nézett ki mint akit fejbe vertek egy kő bunkóval. De annyira feszített a fogínyem, gondoltam is magamban hogy ilyen áron inkább nem kérek fogacskát, elvagyok én anyatejen és turmixolt répán is!!!
Aztán folytatódott az egész délelőtt a fájdalommal, anya hősiesen kenegette a fogínyemet hogy némiképp enyhítse a fájdalmamat. Mondta is hogy nagyon sajnál , és közben magát is sajnálta mert azt mondta hogy amilyen jó gyerek vagyok általában , az ilyen nyügibb napokon kétségbe esik. Átment a Szomszéd Lilihez is , ugyanis Domonkos úrnak is nem rég bújt a foga, és jól megbeszélgették a dolgot hogy ez a fogam lesz. Mondta is anyának Lili ,hogy pár nap és kint lesz. Igaza lett!!! Hiába rég volt a Danesz pici és anya már elfelejtette ott hogy is volt a fogas kérdés.

Anya egyből megírta Lilinek üzenetben este a dolgot , és ő ezt válaszolta:
Gratulálok az első fogacskákhoz, és ezentúl vigyázz a cicieidre :-) Ezt ugyan nem nagyon értem! Ti értitek???

Persze apa az egészről mit sem tudott, ő már csak a végeredménynek örülhetett tegnap este mikor hazaért a nagyvárosból.
Jó hogy megint láttam végre, és mostanában mire hazaér mindig szolgálhatunk neki valami meglepivel.

Most megyek kedves olvasók mert kezdek éhes lenni , úgy hogy "rácsatlakozom" anyára kicsit!

Mindenkit szertetettel üdvözlök, legyen szép napotok!

Bálint az egyfogú nagyfőnök!

2010. április 6., kedd

Képek



Húsvéti nyúúúúúl!

Helló mindenkinek !

Elteltek a nyuszis ünnepek, ami azt illeti nekem ez volt az első Húsvétom, és már most tudom hogy minden ünnepet nagyon fogok szeretni!!! Hogy miért is???
Hát talán mondanom sem kell , de rengeteg mindent lehet ilyenkor ünnepek táján kapni. Bocsánat , inkább sok ajándékot tojik a nyúl!

Először is nekem sok szempontból tetszik ez a nyulas ünnep! Például megtudtam hogy a bátyus azért rakott répát a fészekbe , hogy a nyuszi miközben tojja az ajándékokat egyen is valamit , biztos nagyon fárasztó lehet minden fészekbe tojni ajándékot. Tehát jó fazon lehet mert a répát én is nagyon szeretem. Aztán, lehet menni locsolkodni amit pontosan nem tudok micsoda, de a bátyám már jár locsolni a lányokat, és azt mondta jövőre engem is elvisz. Valami furi verset tanulgatott reggel, így szólt:

Dani vagyok szép és laza,
locsoljak vagy menjek haza!!!

Meg ezt:
Árok partján döglött ló,
én vagyok a locsoló!

És akkor elment, és egy csomó tojással meg csokival jött haza!

Már most egészen biztos vagyok benne hogy ez a csoki micsoda nagyon finom lehet, mert Danesz és anya is nagyon szereti a különféle csokikat és a nyuszi elég sokat tojt nekik. Elhihetitek már mennyire vágyom rá hogy megkóstolhassam, bár egyenlőre az anyatejnél még mindig nincs jobb a világon:),de majd ha lesz fogam és elmúltam egy éves akkor kaphatok, előbb nem legalább is anya ezt mondja.

És hát persze volt látogatás messzi mamáékhoz, beleültünk a dobozos autóba és apa meg sem állt velünk a papáékig. Húúúúúú tudjátok mennyi állat van ott. Pipik , cicák , kutyusok csupa csupa jó dolog. És persze ajándék is volt a fészekbe úgy hogy ez a Húsvét dolog tényleg szuper. Nagyon jól éreztük magunkat ott is, és másnap a másik mamáéknál is, és úgy volt hogy megyünk még a pellérdi nagybátyámékhoz is de aztán nem tudtunk menni. Pedig már kezdtem élvezni hogy mindenhol van valami ajándék amit tojt a nyuszi.
A legnagyobb ajándék talán a babacomp volt amit a papáéktól kaptam, hát képzeljétek micsoda találmány az! Tudom hajtani és eltudok jutni egyik helyről a másikra vele. Annyira élvezem hogy csak na!!

De sajni elteltek az ünnepek is , és onnan jöttem rá amikor apa megint pakolta a kék nagy böröndjét , és reggel nagyon korán el is ment a Budapest nevű nagyvárosba , oda most sokat jár dolgozni. Mégis hogy képzeli hogy még egy puszit sem ad mielőtt elmegy, nem?!
A Danesznak is össze kellet szednie a sulis dolgát, szóval visszatért minden a régi kerékvágásba. Anyával tartjuk továbbra is a frontot itthon, és hol Daneszt várjuk , hol meg apát.

Remélem nektek is nagyon jó volt az ünnepetek , és sokat tojt a nyuszi.
Holnap majd átmegyek a szomszéd barátaimhoz anyával , és megnézzük Domonkosnak és Csengének mit tojt a nyúl, majd erről is részletesen beszámolok, addig is legyetek jók, vagy rosszak :-)

üdv: Bálintosz nagyfőnök