látogatók száma

2011. augusztus 16., kedd

Lustaság fél egészség... :))))

Hááááááát rászántam magam hogy írjak picit, az az igazság nagyon ellustultam az utóbbi hetekben, meg hát mindig annyi minden történik velünk (szerencsére vagy nem) hogy nem tudom utolérni magam. Próbálom sorjában mármint ami az időrendet illeti leírni illetve képekkel illusztrálni mik történtek velünk mostanság.
Ugye a Daneszom táborozásával fejeződött be az előző bejegyzés ehhez kapcsolódóan még pár kép ide fog kerülni.
Íme:








A képekre kattintva tudtok nagyítani akit érdekel:)

Aztán  folytatódtak a mindennapok mígnem elérkezett egyeske 9. születésnapja! Tyűűűű de öreg is már:))) Nem akartunk nagy felhajtást és a megszokottól eltérően most itthon tartottuk nem papáéknál , mert anyukámnak sok lett volna a dédi ellátása mellett a buli. De nagyon jóra sikerült, sütöttem neki tortát ami elég nagy lett, de volt is rá szükség hiszen tortázni hívtuk a barátokat az utcából, el is fogyott hamar minden. Rengeteg játékot kitaláltunk nekik, és tényleg nagyon jól érezhették magukat, és persze az ünnepelt is boldog volt ami ilyenkor a legfontosabb. Azért néha elvonult és építette az újdonsült legóját , hiába ő már csak ilyen:)))
voálááá:Szóval volt itt minden, gatya szárában való futás, vizes lufival való futás amit ketten a homlokkal tartottak a gyerekek és muffin evő verseny is ... Sajni a videók zöme apa telóján van de azt hiszem a képekből látszik hogy nagy mulatság volt, nekünk meg fárasztó de szórakoztató napocska.

Közben én egy rossz foggal a szájsebészeten kötöttem ki, egy gyökér kezelt fogat húzattam ki ami nem tudott gyógyulni így utána a választásom a szájsebészetre esett :))) Nagyon megszenvedtem vele, igazából nem is akarnék evvel fárasztani senkit, de a lényeg hogy jó lett a vége és mondhatom ott nagyon tudja mindenki a dolgát.
Nem szeretném kihagyni hogy levágattam a hajam , rövidre :) szomszédasszonykámmal Lilivel egyetemben, és mondhatom egész jó lett a végeredmény. Elszántuk magunkat egy nap. Másnap hívtam a fodrászt aki úgy volt hogy jön. Következő nap nem jött, lemondta a megbeszélt időpont előtt 5 perccel. Mi bedühödtünk és kocsiba pattanva sikerült egy jó helyet találnunk. Bátraké  a szerencse , és mi azok voltunk.:)))Frizuráááák...



No de aztán pedig eljött apa szabija. Mivel elég rossz idő volt azon a héten (mindig így jár szegény akárhányszor szabira megy) szóval belefogtunk a ház külső rendbetételébe. Fárasztó napok voltak és mivel nincs még mindig kész talán majd ősz végén remélem, szóval így még nem rakok erről képet, csak amolyan félkészet.







Bálintkám nagyon elvan ami a nyarat illeti. Hölgykoszorú veszi körül , állandóan babusgatják a nagylányok az utcában.  Íme ezekről is képek


Azért néha belefért pár családi nap is , sajnos csak ennyi jutott az idei nyáron de jövőre tuti megyünk, most a ház fontosabbnak bizonyult. Jövőre lakókocsis kemping???? Apa így tervezi. Majd meglátjuk:))))

És ami a legfrissebb hogy nemrég jöttünk haza mamáéktól ahol nagyon nagyon jól érezték magukat a gyerekek , pár fotót készítettem de valahogy ott mindig elfelejtek fotózni vagy legalább is nem annyit, így nincs megörökítve  a szalonna sütés és egyéb jó dolgok. Mert ott mindig csak pihenek:))))) meg persze még nincsenek gépen a képek. Ígérem igyekszem pótolni.
Még számos jó dolog történt velünk amit most képtelen vagyok ide mind bejegyezni a rosszabbakat meg minek...
Készülgetünk lassan a sulira a munkára és még a házat is be kell fejezni, úgyhogy van dolgunk bőven.
Amíg lehet élvezzük a nyarat.... Sok puszi