látogatók száma

2010. július 19., hétfő

Túl a nyár felén





Igen már itt tartunk! Rég nem jelentkeztem ennek több oka is volt, de most leírom mi is történt velem bizonyítványosztás óta, tudom hogy azóta tartozom a beszámolóval.

Tehát, az évzárón kiosztották a bizonyítványokat, és nekem nagyon jól sikerült az évem, bár nincs mit szépíteni ezen de a magatartásom és kicsit az írásom is romlott év végére.(Csak jó lett)
Így a várva várt kitűnő bizonyítvány még várat magára!!! Talán majd jövőre sikerül.
Egy picit bántam hogy engem nem hívott ki az igazgatónéni hogy adjon oklevelet titkon azért számítottam rá, de mégsem. Pedig akiket kihívott sem volt jobb a bizijük , de a magatartásuk kitűnő volt ezért ők kaptak elismerést.
Na de ennyit erről, inkább elmesélem mi minden történt velem eddig.

Szóval tombol a nyár ,és én annak rendje és módja szerint rendesen ki is használom ezt. Folyamatosan focizunk a srácokkal és rengeteget játszok.
Erről jut eszembe , voltam focitáborba egy hetet. Nagyon jó volt !! Dávid a szomszédunk edzősködik a PVSK-ban és szólt ha van kedvem menjek! Hát persze hogy volt kedvem.
Az első két nap szakadt az eső és fújt a szél de mi így is kint a rossz időben fociztunk anya aggódott is rendesen értem , minden nap elmondta hogy öltözködjek , és törölközzek folyamatosan! Néha agyamra megy a túlzott aggódásával, de már rájöttem ha megígérem neki hogy megcsinálom amire kér akkor előbb szabadulok:) (meg ne mondjátok neki)

A rossz idő a hét közepére elszállt és én ekkor élveztem legjobban a tábort , nagyon szeretnék még menni ha lesz.

Kértem is a szüleimtől egy stoplis cipőt amibe majd nyugodtan focizhatok a füvön.
Meg is kaptam , Július elején lementünk nagyszüleimhez nyaralni pihenni , és egyik nap anya felvetette mi lenne ha elmennénk Szigetvárra körülnézni!!! Tudjátok olyan kirándulásos nap volt ez. Hát elindultunk , és mondhatom nagyon jóra sikeredett az a nap is. Megnéztük a Szigetvári várat , anya mesélt a történetéről, és bejártunk a várost is. És a nap fénypontja az volt hogy megkaptam a stoplis cipőmet amire annyit vártam! Anya elő szülinapi ajándékként megvette nekem egy ottani sportboltba. Csodaszép! piros és ezüst , fehér és fekete színekkel kombinált Reebok cipő! Na ehhez már csak egy sportszár hiányzott, és anya azt is vett nekem. Majd rakok fel képet erről is.
Képzeljétek ott Szigetváron mindenki olyan kedves! Ez nekem és anyának is azonnal feltűnt. Nagyon sok boltot bejártunk a cipő miatt és annyira kedvesek voltak minden üzletben az eladók!!! Kérdeztem is anyától itt mitől olyan mások az eladók, miért mosolyognak annyit és miért beszélgettek annyit velünk??? Anya nemigazán tudott válaszolni rá, csak annyit mondott viccesen, "biztos más a levegő itt"!
Szóval ez szintén egy nagyon jól sikerült nap volt!

Aztán hazajöttünk pár napra mamáéktól, és gyártottam a meghívókat a szülinapi bulimra és meg is hívtam a legjobb barátaimat. Andrist, Petyát, Esztit, és Demeter Danit na meg persze Gábort és Kikit akik mamáéknál a legjobb barátaim.

Még itthon voltunk , elmentünk az állatkertbe az unokatesóimmal. 2 órát töltöttünk ott nagyon élveztük , sokáig elidőztünk a majmoknál vízilovaknál , és a Liliputi udvarba is. Jaj olyan vicces volt a Gabineném is. Képzeljétek mit mondott!!! Még az állatkert elején jártunk és néztük a madarakat. Volt ott egy Marabu nevezetű madár és mellette gubbasztott egy gólya. Szerettük volna jól szemügyre venni de ez csak gubbasztott a marabu mellett és nem moccant. Anya mondta hogy biztos valami baja van fáj a lába vagy ilyesmi , erre megszólalt a neném "biztos ez csak egy mű gólya"!!! Értitek állatkertben mű gólya !!! :)Hát nagy röhögésben fakadtunk ki, persze aztán Lilinek is volt egy beszólása , tudjátok ő az unokanővérem. Szóval voltunk a liliputi udvarba ahol rengeteg háziállat van! Felmentünk egy nagy lépcsőn és megnéztük az összes állatot. Anyáék még vacilláltak hogy babakocsit hogy vigyék fel a lépcsőn. Erre Lili visszaszaladt hozzájuk és lekiabált: gyertek horkolnak a lovak! Én már ekkor nem értettem a dolgot hát elindultam hogy megnézzem hogy horkolnak a lovak mert én bizony még olyat nem láttam. Anyáék közben megérkeztek és ők is ezt mindenképp meg akarták nézni. Erre Lilike rámutatott két hatalmas cocára , az egyik jobban horkolt mint a másik, és azt mondta na itt vannak halljátok hogy horkolnak! Persze ismét röhögésben törtünk ki, biztos malacokat akart mondani !(remélem) :)))

De hogy ne legyen túl hosszú és unalmas a beszámolóm lassan befejezem. Csak még annyit hogy volt a szülinapom is. Csuda jóra sikeredett! Nagy buli volt papáéknál! Medencéztünk fociztunk, tortáztunk szóval örök élmény marad. A szüleim ismét kitettek magukért hogy én és a gyerekek jól érezzük magunkat! Rengeteg ajándékkal lettem gazdagabb, amit mindenkinek köszönök. Minden élményemről igyekszem majd fényképet feltenni, de a legtöbb kép apa telóján van amit még gépre kell tenni. De pótolom ígérem!!!

És még tart a nyár ! Várom hogy apa itthon legyen szabin , mert már nagyon hiányzik, nem sűrün látjuk mostanság. Ígérte hogy elmegyünk egy csomó helyre még itthon lesz. Nagyon várom már az új élményeket!
Mindenkinek további szép nyarat kívánok , és legalább annyira érezzétek jól magatokat ahogy én is!
Happy Holiday !

üdv: Danesszosz