látogatók száma

2012. március 20., kedd

Országos Diákolimpia Döntő Ózd!

A legutóbbi bejegyzés az "Irány Marcali " nevezetű volt.:) Azóta sok víz lefolyt a Dunán....
Értem ezalatt azt a tényt , hogy srácaink Marcaliban az országos elődöntőn ELSŐ HELYEZETTEK LETTEK!!!! A facebook nevezetű közösségi oldalon meg is osztottam egy csomó képet erre vonatkozólag :)
A versenyről csak annyit hogy a srácok nagyon kitettek magukért , ügyesek voltak büszkék vagyunk rájuk és a felkészítőikre is.
Ezt már tényleg nem gondoltuk volna, bíztunk ugyan az éremben de nem az első helyben..:)

Ok-okozat hogy irány Ózd!!:))))))

Ez már tényleg csak jutalomjáték, természetesen azért fel kell készülni ,de itt már nagyon erős a mezőny.
Ha belegondolunk hogy a mi kis pici iskolánkból van 12 db kisdiák aki az egész országban a legjobb 8 között van már minimum, az csodálatos eredmény. És pécsi csapat már rég jutott ki ilyen eseményre. Ennek a szellemében utazunk együtt a gyerekekkel mi is és még sok lelkes szülő.
Persze meg kell említenem a Danesz nagyon jó és főleg biztos teljesítményét. Nagyon büszkék vagyunk rá. A tanárnéniktől be is söpörhette az elismerő dicséreteket hozzáteszem jogosan. De ez elmondható minden kis "szereplőről" ugyanígy.

Az utazás anyagi részét ami nem kevés sikerült önkormányzati képviselők bevonásával megszerezni, hisz az iskola ennek a költségét már nem tudta finanszírozni sajnos. A gyerekek versenyre való eljutását szállását, étkezését  így biztosítják. Mi szülők pedig önköltségen de elég kedvezményesen utazhatunk velük, és még szállásunk is lesz igaz nem a gyerekekkel egy helyen, de azt hiszem ez a legkevesebb. El leszünk a többi szülővel:)))
Mindketten utazunk eszünk ágában sincs kihagyni ezt az élményt, függetlenül az eredménytől. Egyszerűen át akarjuk élni vele együtt , egy olyan eseményen leszünk  ott, ami nagy élmény lesz számára és amire még öregkorában is emlékezni fog. A részesei szeretnénk lenni, együtt sírni vagy nevetni  vele velük , izgulni és szurkolni érte , értük.
Pici Bálintom ismét a nagyszüleinél fog ezalatt időzni, amit múltkor is nagyon élvezett. 23-án elviszik anyukámék falura , imád ott lenni aztán 24-én anyósom vigyáz rá. Remélem sem beteg se semmi más baja nem lesz , nagyon bízom benne hisz azért nehéz szívvel hagyom itt még ha csak 2 nap is. Ő még kicsi ehhez nem bírná sem az utat sem az egész tortúrát...

Szóval akik olvassátok a blogot , kérlek szorítsatok a srácokért 24-én szombaton.
Hajrá Pécsi kisdiákok!!!!

Beszámolóról folyt.köv Ózd után!!!

Pár plusz kép az alábbi linken található:)

http://www.info-bartfa.atw.hu/index.html