látogatók száma

2011. szeptember 20., kedd

Megjártuk!!!

Méghozzá a gyerekklinikát!!!
Történt ugyan is hogy múlthéten csütörtökön fent jártunk a mamánál mint oly sokszor máskor. Apa épp itthon volt mert engem is elkapott a nyavalya így két napot lázasan ágyban töltöttem. Csütörtökön kezdtem el javulni, így apa felment a mamához - anyukájához- anyósomhoz :) , szóval felment hozzá bojlert szerelni. Mivel egy utcában lakunk:) én is utánuk mentem miután kikeltem a betegágyból, Bálintom persze ott volt velük. A lényeg hogy van mamának egy hatalmas Bernáthegyi-valami keverék gyönyörű kutyája aki  a  Brúnó névre hallgat. Elég emberszerető természete van és szereti Bálintot is , például sokat labdáznak meg ilyesmi. A nagy termete miatt mindig körültekintően figyelni kell hogy a gyereket véletlenül csak meg ne lökje hiszen van vagy 35-40 kiló is talán. Hát most nem figyeltünk eléggé, illetve én. Az úgy történt hogy elég kótyagos volt a fejem ama bizonyos reggelen és épp előtte voltam túl a lázas állapoton mikor kint a mama udvarában játszott a Brúnó meg a Bálint.
Szóval eléggé le voltam lassulva és nem figyeltem hogy Brúnó egy fadarabbal berohant a házába , a gyerek pedig két pillanattal később már ott volt mellette és az épp megszerzett botot szerette volna kivenni a kutya szájából. Ekkor Brúnó mint egy figyelmeztetés kép odakapott a kezéhez, nem tépet nem marcangolt de odakapott.
Az eredmény egy  fognyom a jobb kéz hüvelykujj párnás részén, amit sajnos varrni kellett egy öltéssel a gyermekklinikán.
Tanultunk az esetből és ha lehet még jobban figyelni kell!!! Egyébként hősiesen viselte a seb varrást , nem rúgkapált nem hisztizett azt hiszem tényleg csak a fájdalomtól sírt Bálintom.

Más!
Épp két kerek éve hogy Bálintom az utolsó óráit töltötte a pocakomban!:))) Persze ezt akkor még nem tudtam, de már biztos jele volt a fájásoknak de valahogy nem akartam elhinni hogy lassan megérkezhet. Emlékszem szomszéd Lilinél szürcsöltük a délutáni tejeskávét és nassoltuk hozzá a kekszet és próbáltuk kitalálni vajon ez a fájás az a fájás e?? És tényleg csak ennyire fáj???
Este 11-re végül is bementem a kórházba és 1,5 órával később már a kezembe volt Bálintosz nagyfőni. Hihetetlen hogy ennek már két éve, és azóta Lilinek is van egy tündéri pici lánya Csenge akivel Bálint imád játszani!!!!
Nagyon hamar elrepült ez a két év. Bálintosz nagyfőni meg már egy igazi izgőmozgó, huncut, picit akaratos, sokat beszélő ,és főleg már nem pelenkás kis bajkeverő akit imádunk!!!
Nagyon Nagyon BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKI!!!!
Hétvégén tartjuk a buliját, természetesen képekkel készülök.
Addig is itt egy édes dal amit Bálintosz imád és szájtátva nézi!!!

http://www.zeneajanlo.hu/musicvideo.php?vid=4ca0d08dc