látogatók száma

2010. április 24., szombat

Háromnegyedévi értékelés, és a többi

Sziasztok!

Dani vagyok jelentkezem!
Megkaptuk a háromnegyed éves értékelésünket az iskolába, és mindenből ismét nagyon jó lettem, hurrááááá! Anya ezért beígért nekem egy újabb bakugant, tudjátok a kedvenc játékom. A hét eltelt nem történt velem semmi különös, ha csak az nem hogy egyik nap meglátogattam a kedvenc doktornénimet.

Sajnos a szemem kb. két hete tiszta seb meg piros, ez kicsi korom óta így van elég érzékeny. Bejön a jó idő és rögtön könnybe lábad viszket és besebesedik. Valószínű allergia, elég kellemetlen. Anya ezért úgy döntött hogy elvisz a doktornénihez , meghát vittük az öcsit súlymérésre és akkor gondolta egy kalap alatt elintéz minket. :) Kaptam rá kenőcsöt meg cseppet is most már javul a szemem szépen.
Még vizsgálták az öcsémet beszélgettem a doktornénivel a suliról a lányokról stb. Aztán belém bújt a kisördög és elkezdtem hülyéskedni, olyanokat mondtam hogy én is szeretnék egy pelenkát hogy engem is pelenkázhasson anya. Hát persze a doktornéni egyből hahotázott a nevetéstől! Húúúú anyán láttam hogy nem nagyon tetszett neki amit mondtam , de nem szólt egy szót sem hagyta hogy beszéljek, mintha egy kicsit szégyellte volna magát miattam. De doktornéni megszokta a gyerekszájat , vagy legalább is ezt mondta...
Múltkor is megnevettettem, amikor a szemölcsömet mutattuk meg neki. Akkor a kabalámról volt szó! Tudjátok a jobb fülem mellett van egy apró porckinövésem az az én kabalám, evvel születtem, és anya megkérdezte a doktornénit hogy nem kéne e leszedni vagy elköttetni! Csak azt neee! Úgy hozzámnőtt, az a kabalám! Mondtam. Nélküle magányos lennék, ha nagyon egyedül vagyok mindig azt piszkálom! Akkor a doktornéni elkezdett nevetni , és azt mondta imádja a gyerekszájat. És nem kell majd ha nagyobb leszek és engem zavar akkor leszedethetem. Szóval ezen felbuzdulva gondoltam ismét megnevettetem ,ekkor lőttem el a pelenkás beszólást! De hát ez nem jött annyira be szerintem, legalább is anyánál nem az tuti.
Kimentünk a rendelőből és akkor mondta is hogy ha már mindenképp poénkodni akarok akkor gondoljam át miket mondok. De hát az ember nem mindig tudja magát csak úgy "átgondolni" nem? Főleg ha gyerek. Ezt anya is tudja , mégis folyton kéri hogy legalább próbáljam meg. Na mindegy , ezt már elsütöttem. Végül is jó volt az a nap.
Mikor hazaértünk pont hoztak nekünk egy csomagot. Anya mondta hogy az a cipőm lesz , amit rendelt nekem az interneten. Mostanában nagyon megszerettem a focit és sorozatba rúgom a bőr, sajnos vele együtt a cipőimet is szét! Ezért anya rendelt nekem egy hiperszuper cipőt azt mondta hogy ez legalább kitart egy ideig. Fel is húztam és már mentem is focizni. Sajnos aznap nem tudtam menni fociedzésre amit nagyon bánok mert érmeket osztogatott az edzőnk. Nem baj legközelebb sem a sebes szem, sem a szemölcs és semmi nem tántoríthat el a focitól!!!

Na puszillak titeket olvasók, megyek mert kéne anyuval számolnom kicsit és nyaggat hogy igyekezzek!
Jók legyetek ,én is igyekszem az lenni! Majd jelentkezem ismét!

Ja, feltöltöttem egy videót, nézzétek és hallgassátok tök király szerintem!
üdv!!!

Danesz

2010. április 18., vasárnap

"Nagy bátyus"

Sziasztok olvasók!

Bálintosz a nagyfőnök jelentkezem ismét! Már megint nagyon sok dolog történt velem.
Képzeljétek voltak nálunk vendégek! Az anyukámnak is van egy nagy és okos bátyusa mint nekem. Lackónak hívják és ő tényleg nagyon nagyon nagy!!! Neki is van kisfia meg kislánya , a Beni és a Lili. Na ők jöttek el látogatóba ismét hozzánk, merthogy szoktak hozzánk jönni rendszeresen. Anya mondta is hogy nagyon jó hogy jönnek mivel ő sokat van egyedül ezért szereti ha meglátogatnak minket. Pedig én mindig a tudtára adom hogy nincs egyedül, és az ÉN bátyusom is azért elég rendesen lefoglalja anyát. Mindig is mondja hogy soha nem unatkozik, de hát mit van mit tenni ha ő ennek ellenére látogatókra is vágyik nem?!

Szóval, lementünk anyával a Dani judo edzésére ahogy szoktunk és akkor ott volt anya bátyusa és a kisfia Beni merthogy ő is jár judozni.
Amikor vége lett az edzésnek hazajöttünk, és a Lackó bátyus csak velem foglalkozott fotózott, meg nevetett és a szájával furcsa dolgokat csinált amiből furcsa hangok jöttek ki . Hát olyan muris volt, én annyit nevettem hogy csak na. Aztán, még anya a Dani meg a Lackó bátyus kártyáztak én nagyot játszottam a földön a játékaimmal. Végre láttam anyán hogy nagyon jól érzi magát, mert hát apa hiányában mostanában elég szomorú volt.

Aztán megérkeztek a Liliék is, ő a bátyus kislánya, és az anyukájával jött. Akkor most hogy is van ez az anya dolog? Eddig azt hittem hogy csak az én anyukám az anya!! De ha csak az én anyukám az anya , akkor hogy lehet hogy őt is anyának hívják??? Ezt még nem nagyon értem.
A lényeg hogy ők is nagyon aranyosak és velük is játszottam sokat. Megmutattam nekik miket tudok már. Egyszóval nagyon jól telt az a nap.

Aztán másnap apa is hazajött , húúúúúúúú anya de boldog volt csak úgy csüngött apa nyakán, aztán persze hagyta hogy mi is jól kiapázzuk magunkat. Együtt ebédeltünk ami mostanában ritkán van , és a fő hogy már én is ott ülhetek velük az asztalnál. Anya csak így mondja "tesz veszelt" nekem egy asztalra szerelhető etetőszéket és abban ültem az ebédnél! Nagyon de nagyon élveztem , jó volt végre ott lenni közöttük , rámolni pakolni és jó nagyokat nevetni a nagy asztalnál.
Aztán eljött a vasárnap , és apa megint pakolt.
Elment megint a nagyvárosba mert most sok munkája van ott. De hát adnék én neki munkát itthon is , ezért nem kell a nagyvárosba mennie!
Gondoltam is nem baj , nem hagyom hogy az anyukám szomorkodjon , és egész nap nagyon jó gyerek voltam, este fürdés eljött mikor lerakott a földre játszani, megpróbáltam mászni. Az egyik kezemet előretettem aztán a lábamat , aztán a másik kezem és és akkor összerogytam, de ez úgy tetszett az anyának hogy megint olyan örömujjongásba tört ki hogy csak na. Az én nagy és okos bátyusom is csak buzdított és buzdított, hogy" gyerünk öcskös gyerünk". Anya azt mondja szerinte pár hét és már biztosan mászok, de én nagyon igyekszem mert az anyáéknak ez nagyon tetszik. Kíváncsi vagyok apa mit fog ehhez majd szólni???
Majd erről is tartok egy részletes beszámolót oké??
Addig is mindenkit üdvözlök !

Tudjátok a Nagyfőnök Bálint!