látogatók száma

2010. május 13., csütörtök

Balesetek márpedig lesznek!!!

Sőt, mi több már vannak! Megtörtént ugyanis az első ágyról lemászós buksit beverős " balesetem".
Hát mit mondjak nem kis trauma volt ez nekem, anyának, és apának is! Történt ugyanis, hogy egyik reggel amikor felkeltem , tudjátok mindig a nagy ágyban ébredek reggel mert anya hajnalban mikor felkelek szopizni mindig odavesz maga mellé , és együtt alszunk tovább reggelig. Szóval ébredés után , anyukám elment a wc-re pisilni addig otthagyott az ágyikóban mondta hogy mindjárt jön . Bekapcsolta nekem a kedvenc mesecsatornámat a nagy képernyős dobozba és kérte nézzem addig még visszajön. Természetesen körberakott párnával meg takaróval is.
Gondoltam nehogy nyugodtan tudja már elvégezni a dolgát , utána megyek hisz én már rég tudom merre van az a bizonyos wc, gondoltam meglepem és kimászok utána.
Hát elindultam . Elindultam lefele az ágyról , át törtem magam az akadályokon amit anya rakott körém (most már tudom miért). Tudjátok mi lett a vége ugye?? Hát persze hogy leestem. Bevertem a fejem a kezem is. Anya pont jött ki a wc-ből és hallotta és látta is amint leborulok az ágyról. Nagyon nagyon sírtam, és anya annyira megijedt , legalább annyira mint én ha nem jobban. Felkapott és elkezdett vigasztalni közben jó szemügyre vette a fejemet . Azonnal hívta apát (szerencsére pont itthon volt) és szólt neki hogy ugorjon haza mert vinni kell engem valami kórházfélébe hogy megvizsgáljanak. Apa szinte 2 perc alatt hazaért, de addigra én már szinte el is felejtettem mi történt. Szegény anyát ha láttátok volna. Hangosan zokogott, apa alig tudta megvigasztalni (pedig nem is ő ütötte be a fejét hanem én)
Szerencsére nem történt bajom, ugyanis az eset után 5-6 percre már teljesen megnyugodtam és mosolyogtam. Anya felhívta a Gabinenémet is hogy szerinte nézessék e meg a kórházban a buksimat, de nene jól kifaggatta anyát és végül mondta neki hogy nem kell minden oké. Apa is így látta. Azt mondta az ijedség nagyobb volt szerencsére.
Mindenesetre jó lecke volt ez nekem, szegény anyámnak meg még nagyobb. Látod anya , ha kimész pisilni akkor is vinned kell magaddal, vagy az a legjobb ha leraksz a földre , onnan biztos nem esek lejjebb.
Persze mióta mászom, azóta ide oda beütöm a fejemet vagy a kezemet, de ezek nem vészes dolgok ilyenkor anya sem akar egyből abba a Kórház nevezetű helyre menni!!!

Történt más is:

Anyával rengeteget autózunk mostanában. Együtt megyünk bevásárolni, és ha akad valami elintézni valója csak bepattanunk a mi kis négykerekű guruló masinánkba és már megyünk is.
Egyik nap is így tettünk , és elmentünk a nagy bevásárló helyre anya csak" Tecsónak" hívja. Bevásároltunk amit én szerencsésen végig aludtam majd , berakott anya az autóba gondosan bekötött és becsukata az ajtót. Már indultunk volna.... amikor észre vette hogy a kulcsot amivel beindítja a mi kis masinánkat, szóval azt is bezárta velem együtt!! Persze én aludtam mint a tej. Ablakok felhúzva, gyerek bennt , az összes ajtó zárva. Azonnal berohant az bevásárló helyre ahol szólt a biztonsági őrnek és elmondta hogy mi történt, majd kérte szóljanak a Peti nagybátyámnak aki ott dolgozik hogy jöjjön és segítsen kiszabadítani engem. Hát Peti bátyus pont nem volt benn. Ez Pech, nagy pech ! Persze telefon is be volt velem együtt zárva. A biztonsági őr bácsi nagyon aranyos volt egyből összecsődített pár embert , és azonnal a segítségünkre siettek. Tanakodtak hogy lehetne kinyitni kár nélkül az autót, de végül is 10 perc próbálkozás után kinyitották a masinát, és én pont ekkor ébredttem fel. Anya kedvesen csak ennyit mondott: szia életem , jót aludtál? Anya annyira örült , gondoltam is itt valami történt!! Anya megköszönte a bácsiknak a segítséget, és peti nagybátyám is már csak akkor ért oda mikor már indultunk haza. Hazafelé anya elmesélte mi történt velünk! Hát szép!!! Akkor most így bízzak a saját anyámban nem??? A lényeg hogy minden rendben lett!
Azt hiszem nem csak anyunak kell rám odafigyelnie, de nekem anyára ugyan úgy hiszen néha elég szórakozott szegény!!

Puszillak titeket olvasók hamarosan ismét jelentkezem!

üdv: Bálintosz (vakmerő) nagyfőnök

pikcsörsz


anyával a Tettyén

Danesszal

unokanővéremmel Nikivel

Jutkamamával

Lilikével a messzimamáéknál

2010. május 12., szerda

sulis képek


így jártok csajok ha szórakoztok

csoportkép a világbajnok edzőnkkel

judo

nagyon írok

Dórival

sorakozó az udvaron








tesi óra: tarkó állás és híd