látogatók száma

2011. november 6., vasárnap

Az elmúlt 1 hónap!

Sziasztok!!

Rég nem írtam , sajnos most hogy dolgozom még kevesebb idő maradt erre de igyekszem majd mindig behozni a lemaradást!
Az utóbbi egy hónap elég mozgalmas volt, sok minden történt velünk. Első és legfontosabb hogy a tesómék kiköltöztek BAD ORB-ba(német ország) egy ottani rehab központban ápolóként tevékenykednek tovább. Nem mondom hogy nem viselt meg lelkileg, merthogy más a tudat ha nem látod őket két hónapig de tudod bármikor 10 perc alatt ott vagytok egymásnak ha kell, hiszen egy városba laktok. Így hogy 1000 km  választ el minket az felettébb elszomorító, de ennek ellenére remélem megtalálják ott a számításaikat. Nagyon hiányoznak nekünk már most, de addig is Benikével meg a Lilikével tartjuk majd a szoros kapcsolatot, mert bizony el jön majd az idő hogy ők is mennek a szüleik után.:(((( 
Más: 
Eljött a halottak napja és hosszú hétvége is , a srácok ismét mentek cukorkáért mi apával kifestettük őket , volt köztük halott menyasszony és tökfej is. Az eredményt a képeken láthatjátok! Szeretteinkhez most a napján nem tudtunk kimenni mert annyi dolog akadt itthon a ház körül, hogy inkább azok elvégzésére szántuk az időt, de gyertyát azért mindenkinek gyújtottunk. 
Amúgy a srácok elvannak, aranyosak nem betegek még hál istennek , a mama lelkesen pesztrálja őket és örök hála továbbra is a segítségéért, nélküle nem tudnánk nyugodtan dolgozni.
A héten sokat sétáltak, voltak a Zsolnay negyedben, meg a szalmajátszóházban is.
Fontos hír még hogy újra elkezdtem tornát tartani JUHÉJJJJ!!! Imádom csinálni, és imádom a csajokat akik járnak hozzám , nagyon jól érezzük magunkat abban az egy órában. Nem csak a mozgás, hanem a velük eltöltött idő lelkileg is feltölt , és ettől jól érezzük magunkat azt hiszem kölcsönösen. :))))
A hétvégéket jól megbecsüljük hiszen ekkor lehetünk mind együtt, ilyenkor igyekszünk közös programokat csinálni, nagyon nagyon jó és mára már mindenki hozzászokott hogy ANYA is dolgozik.!!!!



Puszilunk mindenkit!!!