látogatók száma

2010. december 3., péntek

Bálintoszról mindenféle...

Sziasztok a Bálintosz vagyok!

Sajnos mostanában nem volt időm titeket tájékoztatni a hogylétemről de most bepótolom!
Kezdem avval hogy rajtunk van ez a náthás köhögős nyavaja, illetve már csak rajtam!
Kezdődött Danesznál , majd egy napra rá én is belázasodtam, láttátok volna anyámat úgy nézett ki mint aki a harctéren küzd:) , azt sem tudta melyikünkhöz rohangáljon. Egyiknap Danesszal rohant  a doktornénihez, másiknap velem. Csúnya magas lázunk volt több napig , így megkaptam az első antibiotikumomat ami valami orvosság féle, és 5 napig szopogattam. Emellé még mindenféle "koktéloknak" nevezett navaját tömött anyu a számba pfááááááááájjjj utáltam. De megtette  a hatását! Szépen kikeveredtem a betegségből, és Danesz is.
Szegény anyu, rá pár napra benáthásodott , köhögött prüszkölt ! Aztán miután kikeveredett belőle , én újra elkaptam most meg tőle (valószínű), ez meg valamiféle nátha vírus volt.
Újra doktornéni... Na nem mintha nem szeretnék odajárni vagy ilyesmi csak hát eddig szinte nem voltam beteg , most meg egymás után kétszer is!!! Na de ez van. Azt az anti micsodát most nem kaptam mert valami olyasmit mondott a doktornéni hogy legyengítette az immunrendszerem vagy mim, és hát ezért kaptam anyutól el a náthát.( Csak zárójelben jegyezném meg hogy párszor úgy rámtüsszentett!!!) Na de biztos nem akarattal , szerintem nem gondolta hogy újra beteg lehetek, meghát ha rájön az emberre a tüsszentés....
Szóval kaptam most meg cseppeket, meg köptetőt amitől egész nap köhögök, és az orrom is folyik!
Bár most már jobban vagyok de anya panaszkodik rám az éjszakák miatt, bár megérti csak ő is nagyon fáradt már. De mindig bedugul az orrom na. Persze felkelek rá és akkor anya kell...
Most már jobban vagyok, és anya sem kerget folyton a porszívóval!
Apukám meg nem is betegedett le szerencsére, ő olyan mint a vas -szokta mondani-! Ja ma van a névnapja Ferenc. Apa Boldog névnapot neked!
Persze nem csak a betegségekről számolhatok be nektek!
Képzeljétek megyek Mikulás ünnepségre! Tudjátok a piros ruhás nagy szakállú fazon az, és állítólag mindenféle jót hoz nekünk! Na kíváncsi leszek rá, állítólag jó buli Danesz mondta.
Ami a fejlődésemet illeti: nos , egyre kiváncsibb izgőmozgó kisfiú lettem anyukám, és apukám szerint. Már nagyon sok mindent megértek! Például: ha anya azt mondja adjak a Chip-szinek répát (a tengeri malacunkat hívják így) akkor odaviszem neki és bedobom a ketrecébe. Vagy ha kéri hogy szedjek fel a földről valami szemetet és tegyem a kukába, hát ezt is megteszem. Kanállal eszem az ebédet és nagyon élvezem, persze azért még anya olykor besegít, de nagyon ügyes vagyok már. És hát egyre jobban dumálok, most éppen a lámpát próbálom kimondani!
Mindenhova felmászom, nem ismerek lehetetlent, és nincs veszélyérzetem! Na ezt sem én mondtam, de ez így igaz.
És fontos megemlíteni hogy a szülők szerint egyre hisztisebb és akaratosabb vagyok!!! (de soha nem érek vele célba, vagyis csak ritkán) Továbbra is jól eszem , és alszom! Vagyis nem igaz mert alvás téren most a betegség miatt megint vannak velem gondok ... Ígérem anya igyekszem jó kisfiú lenni jóóóóó!!!

Szóval röviden és tömören most ennyit rólam! Ha túl vagyok a Miki bulin ismét jelentkezem, igyekszünk fotókat készíteni!!

Puszi