látogatók száma

2010. augusztus 3., kedd

Elevenségből ötös!!!!!



Üdvözöllek kedves olvasók!

A beszámolóm címe magáért beszél , igazából most kifejteném nektek mit is takar ez az elevenség dolog, hiszen drága jó szüleimtől mostanában mást sem hallok csak ennyit: Bálint te nagyon eleven vagy!!

Nos akkor hajrá!

Szóval azt már tudjátok jól hogy járni tanulok, amit kezdek tökéletesre fejleszteni és pár lépést magamtól is megteszek. A járás dolog nagyon letud fárasztani, de azért mégsem annyira hogy a "rosszalkodásaimról" lemondjak! Na erre mondják a szüleim hogy eleven vagyok, de mit tegyek ha mindig minden érdekel ??? Különben is ahogy a Jutka mamáméktól hallom az én drága jó anyukám is hasonlóképp eleven volt mint én!
Persze fárasztom is a családot rendesen , de egyenlőre még kell a közreműködésük hogy elérjek pár dolgot!
A múlt héten apa is itthon volt velünk , és mondhatom nagyon összenőttünk , folyton vitt magával minden hova szinte anyával csak altatásnál és szopizásnál találkoztam. Most hogy megint elment a nagyvárosba és nincs itthon hiányzik is rendesen, anyának is úgy látom és persze a bátyusomnak is.
Azért jó hogy első önálló lépésimnél itthon volt, igyekeztem is rendesen megmutatni mit tudok. Nagyon élvezetes ez a járás dolog , csak anya folyton a sarkamban van és nem hagyja hogy kibontakozzam ezen a téren. Egyébként mindegy is mert így is szépen sétálhatok amennyit csak tetszik.
Még apa itthon volt voltunk egy csomó helyen, szinte nem volt olyan nap hogy ne mentünk valahova. Eléggé felborultak a napjaim emiatt , de üsse kő hiszen apa jelenléte kárpótolt ezért.
Csinált nekem egy kiskaput a lépcső elé, merthogy én bizony felmásztam rá, és le is borultam onnét! Nem nem lett semmi bajom de ezek a szülők annyira féltenek hogy megsérülök....
Na ezért készült a kiskapu. Pedig már úgy éreztem biztosan sikerülne felmásznom az emeletre a Daneszhoz , tudjátok imádok ott fenn lenni, az ő szobája olyan mint egy kincsesbánya, tele jobbnál jobb játékokkal. De most elzárták előlem a felfelé vezető utat, így csak más közreműködésével juthatok oda fel.
Egyre többet sétálok kinn az utcában is , és nemám babakocsiba tolva nem nem!! Megfogom anya kezét és úgy. Nagyon érdekes dolgokkal ismerkedem. Ilyen például a kavics (amit nem szopogathatok) , de szeretem a virágokat is nézni na meg jól megtépni. Persze a szomszéd gyerekeket is láthatom hogy szaladgálnak és már alig várom hogy én is köztük legyek.

Szóval élménydúsan zajlanak a napjaim el is fáradok estére nagyon.

Igyekszem ha lehet többször jelentkezni mostanság és beszámolni a mindennapokról ígérem!

Addig is maradok tisztelettel: Bálintosz az eleven nagyfőnök !! Puszi


Reggeli bunyó az ágyban
A mosógépbe imádok belemászni
Uncsi a bimbin ülés :)))

Paradicsom evés :)))