látogatók száma

2012. február 20., hétfő

Irány Marcali!!!

Juhéjjj Juhéjjj:))

Bártfás srácaink a megyei döntőn első azaz ELSŐŐŐŐŐ helyezést értek el. Hát mit mondjak határtalanul boldogok vagyunk , voltunk. A mi kis pici Bárfásaink magabiztosan verték a mezőnyt. Hétvégén irány Marcaliba az Országosra!

Sajnos evvel hogy megnyerték a gyerekek , egyből egy probléma is felütötte a fejét! Hogyan utaznak, miből????
Az iskola nem vagy csak alig jut forrásokhoz, ezért nem egy egyszerű történet a versenyre való eljutás.
A legfrissebb infóm az az hogy eljutunk mi is velük együtt. Már alig várom , és  itt már nem lesz tétje a dolgoknak, csak elmegyünk és valahányadikak leszünk, de egy biztos a megyében MI VAGYIS ŐK VAGYIS A BÁRTFA UTCAI ÁLTALÁNOS ISKOLA kisdiákjai a legjobbak, és ezt az aranyat már senki nem veheti el tőlük.

Szombat kronológiája ahogy megéltem:

 Reggel 7 óra: készülődés reggelizés, egy kis útbaigazítás

7:30 : Apa és Danesz elindulnak a versenyre, már fáj a szívem hogy végig kísértem az eddigi összes versenyt most mégsem láthatom, mert a gyerek úgy döntött apa menjen most vele, hisz én eddig mindig ott voltam. Természetesen belemegyek, csak a szívem fáj...
A kicsit sem lehet mindig a mamára hagyni, úgyhogy megtervezem a napunkat, valahol örülök hogy egy csomó dolgot el tudok végezni egyedül otthon. (házimunka és miegymás)

Az eszem folyamatosan azon jár hogy szerepelhetnek, belemerülök a házimunkába Bálinttal aki lelkesen rámolja a  dolgokat és segít nekem :)))

Aztán 9 óra után folyamatos SMS záporok jönnek apától.

Idézem:
-3. játék után 1. a Bárfa
-Ugrálókötlél: Dani , Demi (kis osztálytárs)  40 másodperc, a többiek végig
- Ha minden igaz még mindig elsők vagyunk, most jön a "zsámolyos bukfences"
Aztán itt nem bírom tovább elkezdek pityeregni, hogy én otthon takarítok, és lemaradok erről az eseményről hihetetlen...

Majd apa rám csörög, hogy dobjak el mindent mert ezt látnom kell és öltöztessem a Bálintot hazaugrik értünk.

Gyors cicamosdás ekkor 10:47 van. Bálintot felöltöztetem gyorsan és már egyre izgatottabb vagyok.

Aztán irány a csarnok. Beérek mindenki Őrjöng, megint egy versenyszám amit a Bárfa nyert :))) Találkozom Rita nénivel, Danesz matektanára aki szintén lelkesen jár a versenyeinkre. Örömömben megölelgetjük egymást , ő is nagyon boldog :)))
Aztán lelátóra fel ott a csajok (osztálytársak anyukái már várnak és mindenki izgatott)
Apukák folyamatos üvöltésbe , anyukák dobolnak a kezükkel....
Még két versenyszám van vissza... Az egyiket ismét megnyerjük aztán jön a mumus a kötélhúzás mindenki tudja hogy ebben gyengék vagyunk. Sajnos beigazolódik a félelmünk, és ebben utolsók lettünk. Na akkor tuti csak másodikak leszünk, gondoljuk a szülőkkel. Ez nem igazságos... Deeeee eredményhirdetés és harmadik a végig nyakunkba loholó Kozármisleny, második a Pázmány és Első a BÁRTFA!!!!

Nem tudtak még így sem legyőzni minket :)))) Nagy a boldogság és könnyezünk mi is és a tanárok is...

Gratulálunk gyerekek!

A kép a múltkori megyeibe való jutásról készült , itt harmadikak lettünk, ha meglesznek az ARANYOS FOTÓK azokat is töltöm fel:)


http://www.bartfa.sulinet.hu/