látogatók száma

2011. március 20., vasárnap

Aggodalomra semmi ok! (Bálintosz nagyfőni bejegyzése)

Üdv mindenkinek !

Gondoltam itt az ideje hogy elmeséljem az utóbbi hónap történéseit!
Nos akkor kezdem is.
Akik érdeklődtek felőlem mi a helyzet a tejérzékenységemmel kapcsolatban, örömmel jelenthetem be ahogy jött úgy illant el. Anya már rémeket látott, és már el akart vinni oda a kórház hogyishívjákba, mert gondolta csak ott tudnák kivizsgálni milyen nyavalya kapott el. Eléggé zavart a lelkiállapota folyamatosan a kakimat vizsgálta és közben diétáztatott vagy miféle, tudjátok mikor az ember nem kap rendesen enni. Nagyon untam már, és közben sajnáltam anyát, hiába viselkedtem jól és mutattam hogy jól vagyok és kutya bajom, őőőő csak aggódott. Már apa is nagyon unta hogy erről folyik a téma állandó jelleggel!!! Aztán egyik nap gyönyörű kakit sikerült produkálnom, már amennyire egy kaki ugye gyönyörű lehet:))) Mondta is hogy : kérem szépen így lehet a kakinak is örülni, és mindeközben táncra perdült megint. Persze én ennek nagyon örültem, és éreztem most már nem lehet semmi baj. Anya a doktornénit is felhívta aki mondta hogy nagyon örül, és akkor nem utal be bennünket a kórházba. Azt hiszem mindenki szívéről leesett az a bizonyos kő ahogy anya mondta. Ezután aztán már állandóan "gyönyörűt " kakiltam. Most meg már tejcsit és joghurtot is eszem. Sőt eszem újra mindent és mondhatom nagyon jókat.
No de nem szeretnélek már titeket evvel untatni , látom anya írt a hasmenéses bejegyzésről bőséggel.
Bejött a jóidő végre, bár mostanság megint sok az eső. Mi ennek megfelelően sokat is járunk sétálni, és rengeteg számomra új dologgal ismerkedem. Ott vannak például a virágok, na hát azokat nagyon szeretem és amiket anya enged le is téphetem. Ilyenkor mindig viszünk a mamának is belőle mert ő nagyon szereti a virágokat. Aztán ott vannak a madárkák, nagyon helyesek ahogy ugrálnak ágról ágra anyával mindig sokat nézzük őket. Én csak pipinek hívom az összeset. De mégis a legjobb az egészben mármint hogy jobb az idő hogy egyre többet vagyok a barátaimmal, úgy értem barátnőimmel mert hát lányuralom van nálunk erre felé. Ott van a Rebus hozzájuk sokat mentünk mostanság, és nagyon elvagyunk együtt. Aztán itt vannak a Szomszéd Csengéék , jaj ha látnátok ő egy nagyon édi kislány. Nagyon jól elvagyunk együtt, bár anya néha megszid mert azt mondja irigy vagyok , és mindent kikapok a kezéből de ennek ellenére nagyon szeretünk játszani. Szóval zajlanak a dolgok körülöttem, és a szüleim szerint is egyre értelmesebb és okosabb kisfiúcska válik belőlem. Azt mondják szükség is van rá, mert majd mennem kell bölcsibe és ott is okosan és jól kell viselkedni. Majd én megmutatom milyen nagy és bölcsi érett kisfiú lesz belőlem nemsokára, akármi is legyen az a bölcsi. Csak legyen velem anya is és nem lesz semmi gond:))))) Ja képzeljétek már egyre több állatot ismerek, a kakast, a bocit, cica, kutya ez alap, halacska , kacsa, teknős, béka mackó tigris ez is alap mert Micimackó rajongó vagyok, szóval ezeket megismerem rámutatok és mondom a nevüket. Anya szokott is nekem mesélni könyvből, és hát a Danesznak rengeteg könyve van sőt anya még néha neki is mesél. Ezt nem bánom mert nagyon érdekesek ezek a könyvek és a legtöbb telis-tele van állatkákkal. Ha már állatkák. Apa vett nekünk halacskát, egy sziámi harcos halat, és másnap hozott neki egy lányt, és másnap még egyet. Így már három halunk is van, a többi házi-állatkánk mellett, tudjátok a Bozi kutya, Picuri cica, és Chips a tengeri malac mellett.  Anya is végre örült hogy rajta és Chips-en kívűl lesz még két lány, még ha halacskák is , hát igen mi ilyen fiús család vagyunk:))) Bár anyát nem lehet elnyomni az biztos nem is értem miért hiányoznak neki a lányok, biztos azért lehet mert velük olyan jól el tud beszélgetni, mint például a Lilivel a szomszéd Csengő anyukájával, na hát ők aztán fél óra alatt az egész világot is kibeszélik:))) Na biztos ezért. Persze nem bánkódik , és mindig elmondja hogy büszke ránk nagyon, de kell neki a nő társaság olykor mert ettől kicsit felszabadul vagy mifene:))))
Szóval nagy vonalakban ennyit rólam, és most már pár képet is töltök ide fel nektek is hogy lássátok milyen vagyok, na meg a barátaimat is. Sok puszit küldök mindenkinek , legyetek jók

 Az a bizonyos virág szedés:)))
 Apa tolt minket a Csengővel talicskával, nagyon király volt!
 Anya festi a játszósarkom, még mindig nincs teljesen kész de ha elkészül rakok fel képet!
 Na ilyen nálunk a szoba ha megtelik gyerekekkel! Csenge , Gerti, Domcsi, Lili és én!
 A Csapat a Török utcából!
Megint mi!
 Há há , elveszem a vödröt Gerti!!!!!!!! :))))))
 Bájvigyor :)))
 Lépcsőn mászkálni a legjobb, Pitye báttyáméknál meg van egy jó nagy, naná hogy egész nap....
Döncivel , imádjuk egymást azért látszik hogy nem kell a huncutságért a szomszédba mennünk na........