látogatók száma

2010. április 2., péntek

Shoppingolás

Sziasztok!

Ma fontos dolog történt velem! Ja a Danesz vagyok! Szóval , ma megkaptam anyától két olyan játékot amit nagyon szerettem volna! Gondolhatjátok mennyire de mennyire boldog vagyok. De a mai reggel, délelőtt, sőt még a délután egy kis része is elég, hát hogy is mondjam, elég ramaty volt. Hogy miért is?! Akkor belekezdek.

Ugyebár megkezdődött a tavaszi szünet és vele együtt a lazulás. Végre nem kell korán kelni és rohanni a suliba stb. Hát szépen én is így lazultam ma reggel jó gyerek módjára. Csakhogy...
Följött anyu és emlékeztetett rá hogy rendes emberek lévén reggel, suli ide suli oda rendbe kéne tenni a szobámat , és meg kéne írjam a leckét amit feladtak szünetre (szerencsére nem sok) de azért jobb előbb túlesni rajta mint utolsó napon. Szóval szépen megkért, még elaltatja az Öcsköst én álljak neki elpakolni a legóimat, a ruhámat és az íróasztalomat.
Hát ahogy ti nem pakoltatok , úgy én sem .Elbambultam a tévét és észre sem vettem hogy így elreppent az idő.
Így anya elég rendesen kiakadt és elkezdte mondani a "szentbeszédet" . Akkor összeszedtem magam és megcsináltam a dolgom , és még gyakoroltunk is anyuval kicsi pénzekkel számolni. Tök jó volt, a fejmosás ellenére.
Persze kedvenc játékom a -bakugan golyó- megvétele forgott kockán:)Szóval megígértem anyának hogy odafigyelek , de eljött a délután. Kistestvér felébredt a du.- i alvásból , és megkezdődött a rohanás a városba. Anya arra gondolt elkéri a szomszéd Liliéktől az autót hogy ne kelljen busszal menni , mert eléggé borongós volt az idő.
Szóval rohanás volt: felöltözni , megmosakodni , átmenni az kocsikulcsért stb. stb. de hát én már megint nem bírtam a rámnezedő nyomást és lelassultam. Ekkor döntött úgy anya hogy nem megyünk sehova. Megint a fejmosás, csak azt neeeeee..... !!!

Szó szót követ, de a végén mégis elmentünk anyával shoppingolni, és megkaptam a bakugant is , és még elmentünk egy csomó helyre.
Ettünk hamburgert, meg fánkot, és beszélgettünk és a végén apa is eljött értünk és őőő is shoppingolt velünk (pedig nem nagyon szeret).

Anya megkért hogy figyeljek jobban rá és arra amiket kér tőlem , és én megígértem magamnak hogy így lesz!!
Szerintetek így lesz??? :)