látogatók száma

2011. november 18., péntek

Kiváncsian várva! (Bálintosz)

Juhéjjjjjjj!!!!!!!!
Nemsokára jön a Mikulás vagy Télapó de lehet Nagy szakállú is ahogy tetszik!
 Én a magam részéről már nagyon de nagyon kíváncsi vagyok rá. Tavaly nem láttam , de állítólag hozott mindenféle finomságot , még nagyon kicsi voltam nem emlékszem. Na de most majd jól megnézem magamnak azt a Mikulást! Már láttam róla képet a mesekönyvekben , meg láttam a nagy zsákját is ahol a jó gyerekeknek hozza  az ajándékot, finomságokat.
Én nem tudom jó voltam e :))), igazából anya elég sokat rám szól mostanában , ugyanis bántom a bátyámat. Na de miért nem játszik velem soha, vagyis állandóan????? Na ilyenkor anya rám szól sőt még a sarokba is állított múltkor mert megharaptam a Daneszt.  Persze utána megpusziltam, de akkor már mindegy volt mert anya jól leszidott, és azt mondta hogy egyszer Danesz majd jól elkalapál vagy mi, ha sokat szórakozok vele!
Na jó , tudom tudom nem mindig vagyok jó! De azért kapok én is valamit ettől a Mikulástól ugye???
Azért tudok ám én jó gyerek lenni, például amikor főzünk a mamával akkor nagyon de nagyon okos szoktam lenni, segítek tésztát gyúrni igaz tiszta liszt minden de azért én sokat segítek.
Azt hiszem a Mikulás több helyre fog jönni.  Egyszer Anya és Apa munkahelyére , aztán meg a mamáimhoz, és még itthonra is bedob valamit.
És tudjátok hogy fényesre kell pucolni a kis csizmát is???
Aztán meg mostanában anya valamiféle Jézuskát is emleget? Nem tudom ki az , de őt még nem tudta megmutatni, csak valami díszes fát emleget meg hogy alatta lesz nekem trombita , dob, és mindenféle hangszer (ezeket nagyon szeretem) meg autópálya. A Dani folyton a Legó oldalakat bújja , ő biztos azt kér a Jézuskától.Anya emlegeti hogy a Jézuskának majd oda adjuk a cumimat , felakasztjuk a fára és majd ha jön elviszi!  Háááááát felőlem jöhetnek:))) Már nagyon de nagyon kíváncsian várom őket , addig meg igyekszem jóóóóó :))) maradni. Vagyis nem hisztizni és elvágni magam ha nem úgy történik valami amit szeretnék, vagy  nem szétszórni a gyurmát a  szőnyegen, a Daneszt nem bántani (harapni, rúgni, ) hogy foglalkozzon velem, nem kergetni a Bozont kutyit a teregetős kosárral hogy azt a fejére húzzam :)), nem kifröcskölni a vizet fürdésnél, igérem nem ugrok (addig) tigrisbukfencet a parkettán mert anya frászt kap , a tévét nem kalapálni a műanyag kalapáccsal, nem tologatni a széket a lépcsőhöz hogy azon felszökhessek a Dani szobájába, és ígérem megpróbálok reggel kicsit tovább aludni, de ha már felkeltem nem egyből fogok ugrálni meg rohangálni . Most ennyi jutott hirtelen eszembe :)))

Mindenkinek jó Télapóvárást Kívánok!!!

Üdv: Bálintosz nagyfőni