látogatók száma

2012. március 26., hétfő

Gratulálunk gyerekek!!!

Túl vagyunk az ózdi játékos sportverseny döntőjén! Gyerekeinknek gratulálunk a szép helytállásért, ügyesek bátrak voltak. Kellett is a bátorság mert a mezőny nagyon erős volt. Ezek a csapatok évek óta feljutnak , erőnlétben nagyon fejlettek , az utolsó "vonásig"mindent megkomponálnak. Az iskolájukban folyamatos válogatás zajlik több száz gyerekből , majd kiválasztanak 40-et akik fél éven keresztül naponta edzenek gyakorolnak erre a versenyre. Majd a verseny előtti napon választják ki azt a 18-at aki végül is szerepelhet. Ha 18 egyszerre lenne beteg akkor is fel tudnának építeni egy új csapatot akik szintén nagyon jók.

Ezeket azért írtam le mert ha valaki megkérdezi hányadikak lettünk és büszkén mondjuk a hetediket, akkor furán néz ránk hogy miért olyan nagy szám ez. Hát ezért.
A mi kis Bártfásaink nem sportiskolások, nagyon kevés gyerekből tudtak választani hogy kik azok akik elindulhatnak egy ilyen versenyen. Már az is nagy szám volt hogy a pécsi sportiskolásokat illetve kozármislenyit lepipáltuk , és hogy az elődöntőn szintén mindenkit legyőztünk. Itt ebben a mezőnyben a 8-ból a 7-ként tudtunk zárni. Gyönyörű eredmény azt gondolom.
És még egy kis matek.
Közel 5000 kisdiák indult versenybe ebben az évben, 339 iskolából. A  19 megyéből a területin 3-asával jutottak tovább az ott elsők, a legjobb 8 közé. Mi a 7. helyen végeztünk.
 Plusz ráadásként pedig az itt több éve első egri csapatot egyszer le is győztük , ott ahol nem a gyorsaság és a fizikai erőnlét hanem az egyéni dobó tudás számít. Megint tudott a mi kis csapatunk meglepetést okozni. Büszkék vagyunk rájuk, és büszke lehet Pécs is.
Egy szuper napon eseményen számos élménnyel lehettünk együtt gazdagabbak. Nagyon jó csapat, jó felkészítőkkel és lelkes szurkolótáborral. Ezek vagyunk mi.
Jövőre pedig ismét HAJRÁ BÁRTFA!
Képek és linkek:

Megnyitó, ahol látszik mennyire "mogyorók" vagyunk a többiekhez képest.

http://www.livesite.hu/hu/esemeny/69/archivum/

Ez pedig az amikor levertük az egrieket :-) sajnos az Egert mutatják  inkább , de azért a kommentárból minden kiderül.

http://www.livesite.hu/hu/esemeny/69/archivum/

És még egy kis öröm.

http://www.livesite.hu/hu/esemeny/69/archivum/

Képek, gyerekekről, szülőkről az útról!:)))) a facebook -on sajnos ide nem sikerült feltenni.

2 megjegyzés:

Domonkos írta...

Mi is gratulálunk ezúton is!!!Nagyon-nagyon szép eredményt értetek el és ami a fő, hogy most már elhiszitek, hogy meg lehet csinálni. Jövőre taroltok!!!
Éljenek a srácok a lelkes szülők és a felkészítő tanárok!!! Szép volt Bártfa!

jubaba írta...

Köszönjük ez kedves volt, és jó érzés hogy valaki ezt így át tudja érezni rajtunk kívül is!
Köszönjük még egyszer, a gyerekek és a tanárok nevében is!:))