látogatók száma

2012. június 19., kedd

Picture dumping


Sziasztok!

Feltöltöttem egy csomó képet az utóbbi napjainkról , voltam Öcsivel (apa) javítani a nyugati régióban klímás területen! Érdekes hogy mik azok a szerver és telefonközpontok amiket hűtünk klímarendszerekkel, hogy az internet és a telefon  áramolhassanak ezeken a szervereken keresztül. Természetesen ezek hatalmas hőt termelnek amiket klímákkal hűtenetek, de ne az egyszerű lakossági split klímákra gondoljon bárki is. Ezek hatalmas rendszerek, nagy teljesítményű technológiai hűtőberendezések. Na de ennyit a klímákról mindenesetre jót utaztunk együtt, és egy csomót vezettem evvel is segítettem neki  és hazafelé még kirándultunk is kicsit. Nem bántam , imádok vezetni.

Aztán meg voltunk Lili szomszédasszonykámmal kicsit sétálni a városba, csak mi ketten amolyan csajos beszélgetés estét tartottunk , és nagyon jó volt vele végre újra! Amióta  dolgozom nem vagy csak nagyon keveset tudunk beszélgetni, megosztani egymásnak a dolgainkat és már nagyon hiányzott egy kis dumaparti vele:) Remélem mihamarabb tudjuk folytatni. 

És persze a gyerekekről is van pár új fotó!

Íme: 


Győr telefonközpont szerverek , sok sok mazzag :))))) jobbra fenn a légcsatorna ami fújja be a hideg levegőt elvileg, na de mi van ha nem????
Pannonhalmi Apátság
 Állandóan Török Klímás póló van rajta ááááááááááá :))))
Zalán , Bálint Zalán, és Gertike nálunk bandáztak :))), jaj és ott a Bozontkutyi nózija :)))!!!
Álmos reggel volt, mentünk tovább javítani .... (Lovasbarát panzió Győr)
Az Apátság!
Most ennyit , hamarosan újabb képek hisz azóta bejött a "nagyon meleg" és beindult a strandolás ezerrel, és már vannak új képeim is.

Addig is élvezzétek a nyarat , és a meleget! Puszi




Nincsenek megjegyzések: